Cine suntem?

CURENT EXPERT SRL este o societate cu capital privat românesc, înființată în 2019, având sediul social pe str. Nobel, nr. 31, Arad, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J02/411/19.02.2019, având cod unic de înregistrare 40665330

Ce le oferim clienților noștri?

Vă gândiți la faptul că instalațiile electrice reprezintă operațiuni care necesită cunoaștere specializată în domeniul electricității? Aveți dreptate! Numai o echipa de profesioniști este capabila sa activeze în această zonă, iar CURENT EXPERT este una dintre acestea! Ne îngrijim de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții noștri ne-a arătat calea spre succes! Încă de la începutul colaborării cu dumneavoastră, vă întâmpinam cu profesionalism, pentru că ne place sa realizăm lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale să fie conform așteptărilor dumneavoastră.
Serviciile noastre de instalații electrice în Arad se află în continuă dezvoltare, iar acest lucru nu face decât sa ne bucure! Am pornit de la instalații electrice cu grad de dificulate mic, și am ajuns să realizăm cele mai dificile tipuri de lucrări.
Ceea ce va garantăm este calitate și profesionalism! De asemenea, vă asigurăm de faptul că prețurile instalațiilor electrice pe care le realizăm pentru dumneavoastră vor fi amortizate într-un timp scurt, deoarece calitatea serviciilor prestate ne caracterizează ca fiind printre  firme de instalații electrice care îsi mulțumește clienții!

Cum ne puteți contacta?

Date Contact

Formular Contact