BRANȘAMENTE ELECTRIC

CE SUNT BRANȘAMENTELE ELECTRICE?

Branșamentul electric reprezintă instalația care realizează legătura între rețeaua de distribuție de joasă tensiune a furnizorului și cea a consumatorului. Branșamentul poate fi subteran sau aerian, după cum rețeaua de distribuție este în cablu sau aeriană.

BRANȘAMENTE ELECTRICE AERIENE

Branșamentele electrice aeriene asigură legătura cu conductoarele aeriene de la linia electrică aeriană de distribuție a întreprinderii furnizoare de energie și pană la firida de branșament a abonatului. În funcție de poziția consumatorului fată de rețeaua aeriana de joasa tensiune, se deosebesc două tipuri de branșamente electrice:

BRANȘAMENTE ELECTRICE SUBTERANE

Branșamentele electrice subterane asigură legătura în cablu de la rețeaua electrică de distribuție la nișa de branșament a abonatului. Branșamentele electrice subterane se pot racorda direct din cablul principal de alimentare, cu ajutorul unor manșoane de derivație, drintr-o nișă principală sau dintr-o rețea aeriană pentru alimentarea unor consumatori la care nu se pot realiza branșamente electrice aeriene.

Ce le oferim clienților noștri?

Vă gândiți la faptul că instalațiile electrice reprezintă operațiuni care necesită cunoaștere specializată în domeniul electricității? Aveți dreptate! Numai o echipa de profesioniști este capabila sa activeze în această zonă, iar CURENT EXPERT este una dintre acestea! Ne îngrijim de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții noștri ne-a arătat calea spre succes! Încă de la începutul colaborării cu dumneavoastră, vă întâmpinam cu profesionalism, pentru că ne place sa realizăm lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale să fie conform așteptărilor dumneavoastră.

Serviciile noastre de instalații electrice în  Arad se află în continuă dezvoltare, iar acest lucru nu face decât sa ne bucure! Am pornit de la instalații electrice cu grad de dificulate  mic, și am ajuns să realizăm cele mai dificile tipuri de lucrări. 

Cum ne puteți contacta?

Date Contact

Formular Contact