Verificarea Prizelor de Pământ

Verificarea Prizelor de Pământ reprezintă măsurarea rezistenței de dispersie a instalației de împământare, cu aparat special pentru acest scop. Aparatul trebuie să fie verificat periodic de metrologie autorizată. Periodicitatea verificării este prevăzută de legislație (o data pe timp uscat si o data pe timp umed).

Verificarea Periodică a Instalațiilor Electrice trebuie executată la intervalele de timp prevăzute în normativele tehnice ce reglementează domeniul instalațiilor electrice executate în clădiri, iar prin aceasta putem evita situații periculoase.

Verificarea periodică a instalațiilor electrice este necesară, deoarece toate instalațiile se deteriorează din cauza unui număr de factori cum ar fi:

În urma verificării se întocmește un buletin de verificare care cuprinde:

În cazul în care valorile măsurate nu corespund normelor, instalația prezinta pericol de electrocutare, iar firma noastră va emite un raport cu măsuri. Pentru evitarea evenimente nedorite putem remedia problemele contracost și executam reverificare. În consecința,  legislația prevede ca instalațiile electrice trebuie sa fie menținute într-o stare corespunzătoare de siguranță, iar pentru aceasta ele trebuie să fie inspectate și testate periodic.

Ce le oferim clienților noștri?

Vă gândiți la faptul că instalațiile electrice reprezintă operațiuni care necesită cunoaștere specializată în domeniul electricității? Aveți dreptate! Numai o echipa de profesioniști este capabila sa activeze în această zonă, iar CURENT EXPERT este una dintre acestea! Ne îngrijim de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții noștri ne-a arătat calea spre succes! Încă de la începutul colaborării cu dumneavoastră, vă întâmpinam cu profesionalism, pentru că ne place sa realizăm lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale să fie conform așteptărilor dumneavoastră.

Serviciile noastre de instalații electrice în  Arad se află în continuă dezvoltare, iar acest lucru nu face decât sa ne bucure! Am pornit de la instalații electrice cu grad de dificulate  mic, și am ajuns să realizăm cele mai dificile tipuri de lucrări. 

Cum ne puteți contacta?

Date Contact

Formular Contact