Instalatii Electrice

Lucrările de execuție pentru instalațiile electrice pe care le efectuăm sunt:

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Fie că este vorba despre un apartament, vilă sau o hală industrială iți stăm la dispoziție.

Etapele pe care le parcurgem în cadrul unei lucrări sunt:

Executăm lucrările contractate prompt și în cel mai scurt timp posibil.
Pentru lucrările pe care le executăm ne asumăm resposabilitatea, respectând toate normativele în vigoare. Ne gândim în primul rând că lucrările noastre trebuie să proteje clientul, consumatorii acestuia și instalația în întregul ei.
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre execuția unei instalații electrice.

Ce le oferim clienților noștri?

Vă gândiți la faptul că instalațiile electrice reprezintă operațiuni care necesită cunoaștere specializată în domeniul electricității? Aveți dreptate! Numai o echipa de profesioniști este capabila sa activeze în această zonă, iar CURENT EXPERT este una dintre acestea! Ne îngrijim de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții noștri ne-a arătat calea spre succes! Încă de la începutul colaborării cu dumneavoastră, vă întâmpinam cu profesionalism, pentru că ne place sa realizăm lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale să fie conform așteptărilor dumneavoastră.

Serviciile noastre de instalații electrice în  Arad se află în continuă dezvoltare, iar acest lucru nu face decât sa ne bucure! Am pornit de la instalații electrice cu grad de dificulate  mic, și am ajuns să realizăm cele mai dificile tipuri de lucrări. 

Cum ne puteți contacta?

Date Contact

Formular Contact